SEO Stockholm

Sökmotoroptimering är en av dom bästa investeringarna du kan göra för ditt företag för att få en lång och kraftfull tillväxt. Vi använder sökordet " SEO Stockholm " för att bevisa våran kompetens.

- Vi hjälper dig nå dina mål.

sökmotoroptimering

Högre Försäljning

För att få bra SEO resultat så krävs det att dina kunder är engagerade i ditt företag och din webbplats. Därför gör vi inte bara själva SEO:n utan även ser till att era kunder är engagerade och höjer eran konvertering på befintlig trafik.

Seo Stockholm

Vi utför inte bara SEO i Stockholm, utan över hela världen där konkurrensen är mycket högre än i Sverige. På grund av detta har vi lärt oss hur man förbättrar sökresultaten med riktigt hård konkurrens.

stockholm seo

Hur Vi Arbetar Med SEO

1470399662 Marketing

SEO Analyser

Vi analyserar hela din webbplats med avancerade verktyg för att kontrollera vart dina brister ligger och hur vi kan förbättra dom.

1470399671 SEO

Flera Språk

Är du intresserad över att förbättra sökresultatet på din webbplats på flera språk så kan vi även hjälpa dig med detta.

1470399715 E Commerce

WordPress SEO

Vi utför majoriteten av våra arbeten i just WordPress. Använder du ett annat system för din sida - Kontakta oss så ska vi se om vi kan hjälpa dig.

1470399674 App Development

Mobilreponsiv SEO

Majoriteten av söktrafiken kommer ifrån mobiltelefoner. Har du en webbplats som inte är mobilresponsiv så kommer du få lägre trafik. Vi hjälper dig med att göra den mobilresponsiv.

1470399667 Newsletter

Kundkontakt

Vi sätter våra kunder i främsta fokus och håller frekvent kontakt för att uppdatera med förbättringar och andra nyheter som hänt med webbsidan.

1470399656 Branding

SEO Rapporter

Vi lämnar rapporter till våra kunder frekvent med allt arbete vi gjort på sidan.

Få en gratis SEO kontroll

Kontakta oss för att få en gratis SEO översyn på din webbplats i stockholm.

Vanliga SEO Frågor

Vad är SEO?

SEO är en förkortning på det engelska ordet ”Search Engine Optimization”, vilket betyder sökmotoroptimering på svenska. Sökmotoroptimering eller SEO som det kallas, går ut på att optimera webbplatser för att Googles robotar ska förstå sidorna bättre och därmed visa bättre sökresultat på Google.

Kan man spara pengar med SEO?

SEO är väldigt kostnads-effektivt om man ser på lång sikt jämnfört med SEM (Betalda annonser). Fördelen med SEO är att det arbete man gör nu, kan generera grymma resultat flera år i framtiden helt passivt.

Utför ni bara SEO i stockholm?

Nej vi gör SEO över hela Sverige, eller i hela världen rent utsagt. Vi arbetar mest på marknader utanför Sverige där konkurrensen är mycket högre än i Sverige. Därför har vi kunskapen för att driva SEO trafik här i Sverige.

Hur rapporterar ni ert SEO arbete?

Allt arbete vi gör dokumenteras i diverense filer som kommer ifrån olika SEO program och filer vi dokumenterar manuellt med. Vi ser att dokumentation är en av dom viktigaste bitarna när det kommer till relation mellan SEO byrå och kund. Ofta ser vi SEO byråer som inte lämnar tillräcklig dokumentation till kunden, vilket skapar osäkerhet för kunden om vad för SEO arbete byrån verkligen gör.

Vad är skillnaden mellan SEO och SEM?

SEO betyder att man gör sökoptimering för organiska resultat i Google. SEM står för Search Engine Marketing och menas att man använder sig av betalda annonser för att driva trafik från Google. Genom att använda sig utav SEM får man ofta mycket snabbare resultat, men man kan inte förvänta sig att få lika bra ROI eller sk. avkastning. SEO är mer ett långtidsarbete som ger bättre lönsamhet i längden.

Kan man göra SEO själv?

Det går absolut att göra SEO själv om man vill. Man ska dock komma ihåg att konkurrensen är ofta stenhård inom SEO och man måste vara väldigt insatt för att konkurrera inom dom flesta brancher. Ta ett sökord som SEO stockholm till exempel, utan kunskap så kan man knappt ranka över topp 100.

Hur lång tid tar SEO?

Här kommer vi till den tråkiga biten inom SEO. SEO tar ofta lång tid och söker man efter snabba resultat så är det mycket bättre att använda sig av betald sökoptimering. Tiden det tar för att se resultat skiljer sig ofta mycket men man ser ofta början av resultat inom 1 månad.

Vad gör en SEO byrå?

En SEO byrå ser igenom dom flesta bitarna när det kommer till ditt företag. För att göra bra SEO måste man ha bra insikt om kunderna och vilka sökord dom använder sig av först och främst. Sedan måste man kontrollera sidan tekniskt för att ranka den för det sökordet men vill använda sig utav.

Vad är lokal SEO?

Lokal SEO är detsamma som SEO förrutom att inom lokal SEO så rankar man sökord just Lokalt. Ett exempel på ett sökord inom lokal SEO kan vara just SEO Stockholm. Ville man ranka internationellt eller inom Sverige skulle man bara använda sig utav SEO. Men i det här fallet vill vi ranka för just sökordet Stockholm. Man kan även använda lokal SEO för att ranka på Google maps.

Vad kostar SEO arbete av er på min sida?

Kostnaden för ett SEO arbete kan skilja sig väldigt mycket. Det hela beror på vilka resultat du söker inom ditt företag. Till exempel så kan kostnaden för att SEO optimera endast en sida vara billigt medans har man en stor webbplats med tusentals sidor så kan det bli dyrare. Man måste komma ihåg att en SEO byrå inte endast optimerar Onpage sökord utan även gör arbete i bakgrunden som inte syns, som keyword research och Off-page SEO.

Vad är skillnaden mellan Onpage och Offpage SEO?

Onpage SEO är ändringar du gör på själva webbplatsen som även är synliga ändringar. Det kan vara att ändra text eller att ändra olika titlar. Offpage SEO handlar om att bygga bakåtlänkar från andra sidor för att bevisa för Google att din sida är värd att länka till, vilket där efter ger dig högre rankning på Google.

Sökordet SEO Stockholm - Ett test

Sökordet SEO Stockholm är ett perfekt sökord för SEO byråer att använda sig av för att visa sin kunskap inom SEO. Om man kikar lite närmare på sökordet så ser man att kunkurrensen är ganska hård i och med att det bara är SEO firmor som försöker ranka för sökordet.

Vi har sett att andra SEO byråer har sett det som en utmaning att ranka för sökordet SEO Stockholm och vi vill ej vara sämre så vi hoppar även på för skojs skull!

Så hur börjat man om man vill ranka för att sökord som SEO stockholm?

1. Kontrollera SEO konkurrensen

Det första man ska göra är att kolla konkurensen genom att söka på sökordet man vill ranka för. För att göra det hela enklare så kan du använda dig av SEO verktyg som tex Ahrefs. Det ger dig mer insikt i hur konkurens-kraftiga din konkurenter är genom att kontrollera dina backlinks till exempel. Du kan även använda dig av andra sidor eller program för att kontrollera deras Onpage SEO.

2. Onpage SEO

Det första steget du alltid tar efter att du kontrollerat konkurensen är även att kontrollera deras Onpage SEO för att sedan skapa din egen SEO på din webbsida. Här gäller det att ha lite teknik och för att göra bra onpage SEO så krävs det flera års erfarenhet.

3. Offpage SEO

Offpage SEO är ofta det som ger bäst resultat när det kommer till SEO. Felet dom flesta gör dock är att bygga bakåtlänkar innan dom har bra Onpage SEO, vilket är helt bakvänt och mest troligt förstör mer än det gör nytta. Vi får ofta kunder som använd andra SEO byråer som endast bygger bakåtlänkar utan att optimera Onpage SEOn. Börja alltid med Onpage SEO och få grymma resultat med Offpage SEO.

4. Vänta på SEO Resultaten

Som vi sagt tidigare så tar SEO oftast lång tid och det krävs mycket tålamod. Efter du gjort bra Onpage SEO och Offpage SEO så är det dags att vänta på resultaten. Det kan oftast ta några veckor innan du ser några resultat alls och det kan få många att tappa hoppet. Det kan även krävas att du gör små ändringar inom den här tiden.

Nu när du fått den här informationen så har du kunskapen att ranka för sökord som SEO stockholm eller andra sökord. Dock är det hela inte så enkelt som det låter och kräver flera års erfaranhet. Intresserad av hjälp med det istället för att lägga flera år av din tid för att lära dig? Kontakta oss!

Gratis SEO Analys

Kontakta oss idag för att få en gratis SEO analys på din webbplats i stockholm.